Folder van professional organizer Annerie Doornweerd, Bedrijfsfotografie
Folder van professional organizer Annerie Doornweerd

Professional organizer Annerie Doornweerd

Professional organizer Annerie Doornweerd is een kei in het structureren van chaos zodat er rust en ruimte ontstaat. Zij begeleidt mensen zodat er weer structuur komt in hun huishoudens, administraties, kasten of noem maar op.

Nieuwe folder van professional organizer Annerie Doornweerd

Sinds een paar jaar promoot Annerie zichzelf via haar eigen website. Een logische uitbreiding hierop is een eigen folder. Op die folder moet uiteraard een foto van Annerie staan, zodat potentiële klanten en andere hulpverleners letterlijk en figuurlijk een beeld van haar krijgen. De tekst van de folder is uitbesteed aan een professionele tekstschrijver, de lay-out aan grafisch ontwerper Ruben Doornweerd en de foto aan mij. Ieder zijn vak.

Mobiele studio

Het voordeel van een mobiele studio is dat je … mobiel bent en dus naar je klant toe kunt gaan, zodat deze geen tijd kwijt is aan reizen en in de eigen vertrouwde omgeving gefotografeerd wordt. Dus flitsers, statieven, achtergrond, camera, lenzen en belichtingsmeter in de auto, op naar Annerie. Achtergrond plaatsen, flitsers in clamshell opstelling, licht meten, camera instellen en klaar voor de shoot. Een paar testshots, even de handen door het haar, nog een paar shots, met of zonder lach, verschillende poses, nog een keer de handen door het haar en dan is daar het winnende shot. Klaar om de wereld op te ruimen.

Professional organizer Annerie Doornweerd, 't Harde
Professional organizer Annerie Doornweerd, ’t Harde

Gespecialiseerde hulp bij hoarding

Samen met EBC zorg en Eleos biedt professional organizer Annerie Doornweerd gespecialiseerde hulp bij hoarding. Een ander woord voor hoarding is verzameldwang of verzamelwoede. Meestal staat de woning van iemand met verzameldwang zó vol dat dit hem belemmert in het leven van alledag. Afstand doen van bezittingen levert een hoarder extreme gevoelens van angst en stress op. Vaak spelen er ook schaamtegevoelens en leeft iemand daardoor in een isolement. Meer informatie hierover is te lezen in de folder: Gespecialiseerde hulp bij hoarding.